Navigatie

Benieuwd naar de keuken van Jeruzalem? ♦ vrijdag 23 maart 2018 ♦

In deze kookworkshop leer je de basis van één van Jeruzalems culinaire tradities. Leer hoe je mooie en niet al te ingewikkelde mezze en gerechten kunt klaarmaken. Hoe maak je echte hummus zoals je die in Jeruzalem kan vinden of Moutabal van gebrande aubergines? Weleens zelf heerlijke baklava gemaakt die niet te zoet is? 

  Programma:
Tijdens de workshop maak je onder begeleiding een uitgebreid 3 gangen menu. Je werkt met verse ingrediënten en leert verschillende kruiden te gebruiken om een verfijnde smaak te creëren. Treed binnen in deze rijke culinaire wereld en leer de smaken en geuren van de Levantijns Arabische keuken kennen. 

Menu: 
Diverse voorgerechten ‘mezze’, 2 hoofd- en bijgerechten, dessert en Arabische koffie of muntthee. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch. Voor de liefhebbers wordt er prachtige Arabische wijn geschonken. 

Aanmelden/meer info:

Stuur je aanmelding met als onderwerp 'inschrijving kookworkshop' per e-mail naar info@darwishfood.nl                        Aanmelden is mogelijk t/m zondag 18 maart. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 14 personen!

Duur --> ca. 4 uur, ontvangst om 17.30

Kosten --> € 59 pp, betaling vooraf (informatie volgt na aanmelding)

Locatie --> Weissenbruchstraat 55 in Den Haag

Bij de workshop zijn 2 glazen wijn/ bier/fris, en onbeperkt muntwater en koffie/thee inbegrepen. Overige consumpties op de avond zelf af te rekenen.

 

© 2017 - 2019 Darwish Levantine Food & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel