Benieuwd naar de keuken van het Midden-Oosten? ♦ zaterdag 18 mei 2019 ♦

In deze kookworkshop leer je de basis van één van de culinaire tradities van de Arabisch-mediterrane keuken. Leer hoe je mooie en niet al te ingewikkelde mezze en gerechten kunt klaarmaken. Hoe maak je echte hummus zoals je die in Jeruzalem kan vinden of Moutabal van gebrande aubergines? Weleens zelf heerlijke baklava gemaakt die niet te zoet is?

Menu: Diverse voorgerechten ‘mezze’, 2 hoofd- en bijgerechten, dessert en Arabische koffie of muntthee. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch. Voor de liefhebbers wordt er Arabische wijn geschonken. 

  Programma:
Tijdens de workshop maak je onder begeleiding een uitgebreid 3 gangen menu. Je werkt met verse ingrediënten en leert verschillende kruiden te gebruiken om een verfijnde smaak te creëren. Treed binnen in deze rijke culinaire wereld en leer de smaken en geuren van de Arabisch-mediterrane keuken kennen. 

Menu: 
Diverse voorgerechten ‘mezze’, 2 hoofd- en bijgerechten, dessert en Arabische koffie of muntthee. Zowel vegetarisch als niet-vegetarisch. Voor de liefhebbers wordt er prachtige Arabische wijn geschonken. 

Aanmelden/meer info:

Stuur je aanmelding met als onderwerp 'inschrijving kookworkshop' per e-mail naar info@darwishfood.nl                       

Aanmelden is mogelijk t/m zondag 12 mei. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 14 personen!

Duur --> ca. 4 uur, ontvangst om 17.30

Kosten --> € 59 pp, betaling vooraf (informatie volgt na aanmelding)

Locatie --> Weissenbruchstraat 55 in Den Haag

Bij de workshop zijn 2 glazen wijn/ bier/fris, en onbeperkt muntwater en koffie/thee inbegrepen. Overige consumpties op de avond zelf af te rekenen.

 

© 2017 - 2020 Darwish Levantine Food & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel