LEVANTIJNS ARABISCHE CATERING IN DEN HAAG e.o. 

Darwish brengt de Levantijns Arabisch-mediterrane keuken bij u thuis of op locatie. Geniet van een overheerlijk buffet en ontdek de smaken en geuren uit de Levant. Iets te vieren? Een verjaardags- of bedrijfsfeest zijn gelegenheden waarbij wij kunnen zorgen voor een unieke en smaakvolle ervaring. Voor groepen vanaf 20 personen verzorgen wij Arabische catering op elke locatie naar wens in Den Haag en omstreken.


♦veel vegetarische opties  ♦ dagverse ingrediënten ♦ gezonde en eerlijke keuken ♦ catering op maat 

Op basis van de wensen en het aantal gasten stellen wij een Arabisch Levantijns menu samen: hummus, moutabal (baba ghanoush), heerlijke mezze en salades, gevulde druivenbladeren, belegde flatbreads, za’atar, desserts en zoetigheden….alles uit eigen keuken. Laat u inspireren door onze tongstrelende Levantijnse hapjes & buffetten. Alles wordt met zorg bereid van dagverse ingrediënten en wij gebruiken zo veel mogelijk authentieke producten uit de Levant. Wij beschikken tevens over een mooi assortiment van Libanese, Marokkaanse en Tunesische wijnen. Vanzelfsprekend kunnen we u over passende Arabische wijnen adviseren. 

♦ Laat uw catering verzorgen door Darwish. Wij doen het met liefde en passie voor de Levantijns Arabische keuken. Darwish gebruikt dagverse en natuurlijke ingrediënten en dat proeft u uiteraard terug in onze gerechten.

 

Onze presentatie laat niet te wensen over. Om in de juiste sferen te blijven bieden wij een aantal van onze gerechten aan op mooi aardewerk uit het Midden Oosten. Desgewenst kunnen wij voor de logistieke kant zorgen zoals warmhouders, statafels en passende tafelkleden. Een aangeklede borrel, walking dinner of buffet aangevuld met Arabische muziek of stijlvolle buikdans/oriëntaalse dans? Darwish maakt het mogelijk.

♦ De keuken van het Midden Oosten bevat heerlijke vegetarische gerechten. Indien gewenst kunnen wij de catering geheel vegetarisch verzorgen.

Werkwijze:

Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen bespreken we eerst wat u in gedachten heeft. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte met een voorstel voor een menu op. Wij helpen u graag en denken mee om van uw speciale gelegenheid een unieke ervaring te maken. In verband met onze planning ontvangen wij uw aanvraag graag tijdig. Stuur ons een email of vul het contactformulier in op de website. Bellen kan uiteraard ook via: 070 – 7850818.

Voor bezorging buiten Den Haag brengen wij een bedrag van 0,55 per km in rekening. Het is uiteraard ook mogelijk om de gerechten zelf op te halen.  

Bent u op zoek naar een Arabische cateraar in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Darwish aan het juiste adres.

Ontdek de smaken en geuren uit de Levant!

© 2017 - 2020 Darwish Levantine Food & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel