Verzendkosten

  • Is je  bestelling boven de 30 euro dan betalen wij de verzendkosten ( uitsluitend binnen Nedeland).
  • Wij hanteren doorgaans een levertijd van 1 - 3 dagen. 

Wij proberen de verzendkosten van onze webshop zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, dit hangt namelijk af van het gewicht van het te verzenden pakket in combinatie met de grootte van de bestelling, het land van aflevering en de gekozen betaalwijze. Darwish Food hanteert de volgende verzendkosten: 

 

Tarieven        

Brievenpost Maximaal € 3.50  binnen Nederland
Pakket en brievenbus doos: € 5.85 tot 30 kilo binnen Nederland.
Pakketten kunt u online volgen met de Track & Trace code.
Levering via postnl meestal 1 dag. 

Bij het afrekenen worden de juiste verzendkosten automatisch voor u berekend.

 

Annuleren

Als je de bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een bericht te sturen. Is de bestelling al onderweg dan is annuleren niet meer mogelijk en kan je de bestelling retourneren.

Retourneren 

Wil je jouw aankoop retourneren ? Dat kan altijd! Conform de wet "Koop op afstand" heb je hier 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling de tijd voor, zonder opgaaf van reden. Let op: je aankoop ontbinden is alleen mogelijk mits de producten in onbeschadigde staat zijn, ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking. 

 

Iedere bestelling én retourzending wordt door Darwish Food met zorg in behandeling genomen en verwerkt conform onze algemene voorwaarden.

© 2017 - 2020 Darwish Levantine Food & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel